Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Verhuiskaarten

Bij een verhuizing hoort natuurlijk een geweldige verhuiskaart. Met een verhuiskaart van Van Breugel Cards geef je een adreswijziging op een leuke manier door aan familie, vrienden of zakelijke relaties. Neem snel een kijkje in onze collectie verhuiskaarten. Heb je hét kaartje gevonden? Pas jouw kaartje dan in een paar stappen aan. Voeg foto's, afbeeldingen en teksten toe en bewerk je kaartje tot je helemaal tevreden bent.

Toon filters

Jouw verhuisbericht maak je zelf

Heb je de perfecte verhuiskaart uit onze collectie gevonden? Maak jouw kaart dan helemaal naar eigen wens af met onze online designer. In een paar stappen maak je een persoonlijke en unieke verhuiskaart. Na de bestelling verzenden we de kaarten binnen 24 uur (op een werkdag) naar het adres dat je aan ons hebt doorgegeven.

Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jouw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jou gekozen papiersoort. Dan krijgt je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijg je gratis 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. Je kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Verzegel jouw kaarten in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt jouw zelf ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van jouw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.