Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Uitnodigingskaarten

Geef je binnenkort een feestje omdat je iets te vieren hebt? Dan wil je natuurlijk jouw gasten op een originele manier uitnodigen. Van Breugel Cards heeft uitnodigingskaarten in het assortiment voor een kinderfeestje, verjaardag, jubileum, doop, communie of gewoon zomaar omdat je graag een feestje wilt geven. Je kan alle uitnodigingen zelf bewerken en direct online bestellen met onze gebruiksvriendelijke online designer.

Toon filters

Maak jouw uitnodigingskaart zelf

Wil je de uitnodigingskaart voor jouw feestje zelf maken? Dit kan met onze handige online designer! In enkele stappen maak je een persoonlijke en originele uitnodigingskaart. Begin met een blanco kaart of kies jouw favoriete kaart uit onze collectie en maak hem zelf helemaal naar eigen wens af. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jouw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jou gekozen papiersoort. Dan krijgt je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijg je gratis 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. Je kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Verzegel jouw kaarten in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt jouw zelf ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van jouw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.