Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Trouwkaarten

Ben je op zoek naar een bijzondere save-the-date kaart of trouwkaart? Dan ben je bij Van Breugel Cards aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment huwelijksuitnodigingen, dus er is voor iedereen de perfecte kaart te vinden. Heb je hem gevonden? Personaliseer de kaart dan in onze supermakkelijke online designer. Voeg foto's en/of teksten toe tot je helemaal tevreden bent. Kies daarna een mooie papiersoort uit en bestel je gratis proefdruk of direct een oplage.

Toon filters

Alle huwelijksuitnodigingen maak je eenvoudig zelf

Of het nu om een save-the-date kaart (aankondiging van de trouwdatum), trouwkaart of om het bedankkaartje voor achteraf gaat, bij Van Breugel Cards zit je goed. Maak een keuze uit onze collectie of start met een blanco kaartje, en gebruik bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen. Maak de kaart in het thema of kleuren van de bruiloft, gebruik een bijpassend lettertype, voeg hartjes, bloemen of een van onze andere thema-afbeeldingen toe en bestel een gratis proefdruk.

Tips voor de trouwkaart

Vermeld de trouwlocatie, de receptie en het trouwfeest. Vergeet vooral jullie trouwdatum niet, jullie namen en de ceremoniemeester. Het is mogelijk om twee varianten van jullie trouwkaart te maken, zodat je aparte uitnodigingen kan versturen naar de dag- en avondgasten. Ook is het mogelijk om inlegkaartjes te gebruiken om jullie gasten uit te nodigen voor de ceremonie, het diner of het feest.
Maak het eventuele save-the-date kaartje en bedankkaartje in dezelfde stijl als de trouwkaart. Zo wordt het één geheel.

Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jouw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jou gekozen papiersoort. Dan krijgt je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijg je gratis 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. Je kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Verzegel jouw kaarten in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt jouw zelf ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van jouw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.