Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Rouwkaarten

Afscheid nemen van een dierbare is en blijft moeilijk. Er komt veel op je af in deze moeilijke periode. Van Breugel Cards helpt je graag met het ontwerpen en maken van de rouwkaarten, rouwbrieven, bidprentjes en bedankkaartjes. We hebben een groot assortiment, allemaal aan te passen met een eigen foto en tekst.

Toon filters

Een dierbare verdient een gedenkwaardige rouwkaart

In deze categorie hebben we verschillende soorten stijlen rouwkaarten. Kies een rouwkaart die het beste bij jouw dierbare past. De teksten kun je gemakkelijk aanpassen en je kan er eventueel een foto of afbeelding bij plaatsen. Een rouwbrief en bidprentje kun je in verschillende formaten opmaken en bestellen. De designs die voor je klaar staan kunnen ook als brief en als bidprentje gemaakt worden.

Liever een volledig eigen ontwerp? Ook dat kan. Upload jouw afbeelding en/of foto gemakkelijk via Instagram of Facebook en maak op deze manier jouw eigen ontwerp op een blanco kaart.

Heb je een eigen ontworpen kaart of een kaart uit onze collectie gemaakt? Vraag dan eerst een gratis proefdruk aan. Proefdrukken die voor 12.00 uur besteld zijn worden dezelfde werkdag gemaakt en verzonden.

Heb je hulp nodig met jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag met vragen, opmerkingen of speciale wensen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.