Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Kerstkaarten

De mooiste kerstkaart of nieuwjaarskaart met jouw persoonlijke boodschap maak je gemakkelijk samen met Van Breugel Cards. We hebben vele kerstkaarten en nieuwjaarskaarten voor je klaarstaan die je in een aantal stappen zelf online kunt bewerken. Kies een lettertype, voeg eigen tekst toe, plaats een leuke afbeelding of eigen foto('s) en je kan jouw kerst- en nieuwjaarskaarten bestellen.

Toon filters

Jouw kerstkaart zelf ontwerpen

Ben je heel creatief en wil je een kerstkaart of nieuwjaarskaart met jouw eigen ontwerp laten drukken? Dan heb je in onze uitgebreide online designer alle opties en mogelijkheden om jouw eigen persoonlijke en originele kaart te ontwerpen. Start hiervoor wel vanaf een blanco kaart. Wanneer je klaar bent met jouw ontwerp kun je de kaarten eenvoudig bestellen vanuit de designer.

Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jouw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jou gekozen papiersoort. Dan krijgt je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijg je gratis 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. Je kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Verzegel jouw kaarten in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt jouw zelf ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van jouw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.