Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Hoe werkt het?

Bij ons bekijk je gemakkelijk alle kaarten, kun je ze supersimpel aanpassen of helemaal zelf ontwerpen en gemakkelijk bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling. Op jouw accountpagina kun je de afhandeling van jouw bestelling nauwkeurig volgen. Mocht je gekozen hebben voor de optie 'enveloppen indrukken' en je hebt nog geen tekstbestand met adressen aangeleverd, dan kun je deze op jouw accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eventuele foto.

Als je niet zeker weet of je het kaartje wel goed hebt ingedeeld, is het aan te raden om ons naar jouw ontwerp te laten kijken. We zorgen er dan voor dat jouw zelf gemaakte kaartje toch professioneel wordt opgemaakt. Jouw eigen versie blijft overigens gewoon bewaard, voor het geval dat je toch jouw eigen indeling wil gebruiken.

Bestel jouw gratis proefdruk

Hoe vraag ik een proefdruk aan?
Klik daarvoor op 'bestellen' achter de bewuste kaart, vul je gegevens in, klik op 'verder bestellen' en kies 'proefdruk'.

Wat kost een proefdruk?
Iedere eerste proefdruk is gratis met uitzondering van magneetkaarten en geboortebanners. Je tweede en derde proefdrukken zijn bij ons ook gratis! (Mits het echt gaat om proefdrukken anderszins behouden wij het recht bij misbruik kosten in rekening te brengen.)

Wanneer alles goed is, kun je de proefdruk via je accountpagina goedkeuren.
Wordt de proefdruk op een werkdag vóór 12.00 uur goedgekeurd, dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Wordt de proefdruk na 12.00 uur goedgekeurd, dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Met uitzondering van de kaarten met foliedruk, deze zullen 1 à 2 werkdagen later worden verzonden.

Wil je meer uitleg over hoe onze ontwerptool werkt?

Zoek je meer informatie over de basistechnieken, achtergronden plaatsen of bewerken, foto's of teksten toevoegen, plakboek items toevoegen of je account beheren? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.