Zelf online ontwerpen

Gratis proefdruk!

Veilig online betalen

Snelle levering

Geboortekaartjes

Van Breugel Cards heeft veel unieke geboortekaartjes in de collectie geschikt voor jongens, meisjes en tweelingen. Of je nu op zoek bent naar een vrolijk, stoer, lief, klassiek of hip geboortekaartje, we hebben keus genoeg om jouw perfecte kaartje te vinden. Heb je hem gevonden? Voeg eigen teksten, foto's of afbeeldingen toe vanuit onze online designer en maak een uniek geboortekaartje dat niemand anders heeft!

Toon filters

Supermakkelijk geboortekaartjes bestellen

Bij Van Breugel Cards bepaal je zelf hoe jouw geboortekaartje er uit komt te zien. Maak een keuze uit de geboortekaartjes uit onze collectie of start met een blanco kaartje en ontwerp jouw kaartje helemaal zelf. Mooie illustraties en afbeeldingen die je kan gebruiken staan al voor je klaar in de online designer. Geboortekaartjes maken kun je dus helemaal zelf! In een paar stappen ben je zo klaar. Met onze online designer geschikt voor gebruik op pc, tablet en smartphone, wordt een kaartje maken pas echt leuk!

Papierkeuze

Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jouw kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jou gekozen papiersoort. Dan krijgt je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan.

Enveloppen

Standaard krijg je gratis 120 grams witte enveloppen bij de kaartjes. Ook is het mogelijk om gekleurde enveloppen te bestellen. Je kunt dan kiezen uit een roze, blauwe, gele, groene, rode of zwarte envelop. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen zodat je die alvast kunt schrijven. Voor meer informatie kijk hier.

Bijpassende sluitzegel

Verzegel jouw kaarten in de enveloppen met deze superleuke sluitzegels. Dit maakt jouw zelf ontworpen kaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestelproces van jouw kaarten.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.